1. Livrările se vor efectua în medie în 7 zile de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) și 10-45 zile pentru produsele care nu se află în stoc, fără a depăși termenul de 60 de zile. În cazul în care produsul nu poate fi livrat, SC VIRSTEANA SERV SRL se obligă să informeze clientul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plata vor fi rambursate de către SC VIRSTEANA SERV SRL în termen de maximum 14 zile.

2. Livrarea către client a produselor achiziționate de la SC VIRSTEANA SERV SRL este efectuată de SC VIRSTEANA SERV SRL. SC VIRSTEANA SERV SRL efectuează livrări în următoarele orașe (clienții sunt informați de aceasta înainte de depunerea comenzii): Baia Mare, Brașov, Bistrița, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmației și Zalău.

3. Valoarea costului de livrare este 0 (transportul este gratuit).

4. Serviciul de livrare presupune transportul produselor până în fața imobilului. Manipularea acestora în locuință revine în sarcina clientului. Livrarea produselor se face sub formă de colete (acestea conțin elementele mobilierului și, dacă este cazul, accesoriile necesare asamblarii). Diblurile sau holșuruburile necesare suspendării corpurilor pe perete nu sunt incluse în pachetul de accesorii – achiziția lor separată revine clientului - modelul de holșurub și diblu necesar fiind influențat de tipul de perete din imobilul clientului (BCA, cărămidă, lemn, rigips etc).