Virsteana

Suntem o societate cu capital privat 100%. Am început activitatea în anul 1994 după o experiență de 27 de ani în domeniul mobilei tapițate în fostul CPL (Combinatul de Prelucrare a Lemnului) din Sighetu Marmației.

În anul 1994 am hotărât, împreuna cu soția, să deschidem un atelier de confecționat canapele și tot ce mai aparține: colțare tapițate de cameră, fotolii, paturi. La început am lucrat eu împreuna cu soția, iar după doua luni am angajat doi tineri cu școală profesională în domeniul mobilei. Datorită calității produselor noastre numărul comenzilor s-a înmulțit, iar noi ne-am dezvoltat treptat astfel încât în 2017 numărăm 120 de angajați.

Magazine

Compania noastră deține o rețea proprie de 13 magazine specializate în comercializarea mobilei și colaborează pentru vânzări cu peste 50 de alte firme din țară și din străinătate.

Produse

Toate modelele de colțare, holuri și canapele sunt pe saltea Relaxa (la cerere se pot realiza și pe burete) și pot fi executate pe diferite dimensiuni, culori și cu materiale variate. Echipa noastră de specialiști poate executa orice model.

Vă invităm sa ne vizitați în speranța unei colaborări. Cu stimă,

Manager general MIHAI VÂRSTA